همه چیز در مورد دستگاه چاپ بنر

قبل از اینکه بخواهیم جمله یا کلمه‌ای در مورد دستگاه چاپ بنر بنویسیم، اجازه دهید که فضای یک کارگاه را تصور کنیم. یک اپراتور ابتدا در کامپیوتر با استفاده از نرم افزارهای طراحی مختلف، یک الگوی خاص را طراحی می‌کند. این الگو به صورت دستور به دستگاه‌های چاپ بنر ارسال شده و در نهایت با تزریق جوهر به دستگاه، فرایند چاپ صورت می‌گیرد. در نهایت، اپراتور با لوله کردن بنر و برش آن، سفارش مورد نظر را تحویل داده و هزینه کار خود را دریافت می‌کند. با یک تصور ساده به این نتیجه می‌رسیم که استفاده از دستگاه بنر نباید خیلی سخت باشد و به راحتی می‌تواند به یک منبع کسب درآمد تبدیل شود. اما! به همین راحتی هم نیست! با ما همراه باشید تا کلیاتی در مورد این دستگاه‌ها ذکر کنیم.

دستگاه چاپ بنر چیست
دستگاه چاپ بنر یک پرینتر، یک چاپگر، یا یک دستگاه چاپ مخصوص است که برای پیاده سازی الگوها و نوشته‌های مختلف بر روی بنر ساخته شده است. نحوه عملکرد این دستگاه‌ها تقریباً همانند پرینترهای جوهر افشان مخصوص کامپیوتر است که ابتدا یک دستور را از کامپیوتر دریافت کرده و در نهایت آن را با پاشش جوهر اجرا می‌کند. البته این مقایسه به این معنی نیست که ساز و کار و نحوه انجام کار در پرینترها و در این دستگاه‌های یکسان است، بلکه صرفاً دوست داریم که نحوه عملکرد دستگاه چاپ بنر برای شما قابل لمس و تصور آن راحت‌تر باشد.

پس یک دستگاه چاپ بنر، شامل بخش‌های مختلفی می‌شود که هر کدام از آنها یک وظیفه خاص را بر عهده دارد. قرار گرفتن هر کدام از این بخش‌ها بر روی یک بدنه، در نهایت باعث انجام یک کار به عنوان وظیفه دستگاه می‌شود تمامی فعالیت‌های دستگاه در نهایت توسط این وظیفه مورد سنجش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید : ۵ نکته مهم در استفاده از دستگاه چاپ بنر

کاربرد دستگاه بنر
از دستگاه چاپ بنر برای چاپ بنرهای تبلیغاتی استفاده می شود. معمولا از این بنرهای تبلیغاتی در خیابان ها، اتوبان ها و معابر عمومی استفاده می شود و معمولا بنر هایی که از دستگاه چاپ بنر تولید می شوند در اندازه های بسیار بزرگ هستند. در دستگاه چاپ بنر از جوهر های با کیفیت برای چاپ بنر استفاده می شود. دستگاه چاپ بنر می تواند از رنگ های متنوعی در چاپ بنر استفاده کند.

یکی از مهمترین کاربرد دستگاه بنر می توان به چاپ فلکس اشاره کرد این ورقها، فلکسی است که جنس و عملکرد آن شبیه بنر است با این تفاوت که بنر شفاف نبوده ولی فلکسی قابلیت عبور نور از خود را دارد. کاربرد فلکسی بجای تابلوهای پلاستیکی قدیمی است و پشت آن برای نمایاندن و روشنایی تصویر، از لامپ های فلوئورسنت (مهتابی) استفاده می شود. نکته قابل توجه اینجاست که معمولا چاپ روی صفحات فلکسی کمی پر رنگ تر از سطوح بنر انجام می شود و مصرف جوهر بالاتری دارد تا هنگام شب و در معرض تابش نور فلوئورسنت، تصویر واضح و با کیفیت بالایی ایجاد گردد.

انواع بنر هایی که با دستگاه چاپ بنر تولید می شوند:

بنر های چسبنده
بنر هایی هستند که پشت آنها آغشته به چسب است تا در هرجایی که می خواهید آن را بچسبانید.
بنر های بدون چسب
در این مدل بنر ها از چسب استفاده نمی شود و به وسیله ی طناب به هر جایی که می خواهید آن را قرار می دهید.
دستگاه بنر چگونه کار می‌کند
در بند قبلی به وجود بخش‌های مختلف در دستگاه چاپ بنر اشاره کردیم و در اینجا بد نیست که از آنها اسم ببریم. دستگاه‌های بنر از یک بخش مکانیکی و از یک بخش کامپیوتری و هوشمند تشکیل شده است. در بخش کامپیوتری، اپراتور با نرم افزارهای طراحی مختلفی سر و کار دارد که از آنها برای کشیدن و آماده سازی الگوها و نوشته‌های مختلف استفاده می‌کند. این نرم افزار ممکن است فتوشاپ، تری دی مکس یا حتی کورل دراو باشد. چیزی که در این میان اهمیت دارد، این است که فرمت فایل خروجی باید با فرمت نرم افزار دستگاه همخوانی داشته باشد و دستگاه بتواند آن را به عنوان یک دستور اجرا کند.

بارگزاری طرح
اکنون ما یک طرح یا نوشته در قالب یک تصویر را آماده کردیم و با یک فرمت خاص به نرم افزار دستگاه بنر ارسال می‌کنیم. این نرم افزار، وظیفه تجزیه و تحلیل تصویر مورد نظر را برعهده داشته و مشخص می‌شود که برای هر کدام از بخش‌های آن، به چه طیفی از رنگ‌های مختلف نیاز دارد. از این مرحله به بعد وارد بخش مکانیکی دستگاه می‌شویم و لازم است که جوهر را به مخزن ورودی تزریق کنیم. در مورد جوهرهای سالونت، سالونت و لاتکس مطالب متعددی بر روی سایت ما وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید.

با راه اندازی موتور دستگاه، فرایند انتقال جوهر و ترکیب شدن آن صورت گرفته و در نتیجه به نازل‌ها و هد دستگاه انتقال می‌شود. رول‌های مخصوص برای کشیدن بنر به داخل دستگاه تدارک دیده شده است که به آرامی بنر مورد نظر را حرکت داده و هد دستگاه بر روی بنر حرکت می‌کند. انجام همزمان این چند حرکت، باعث انتقال جوهر به سطح بنر شده و فرایند چاپ انجام می‌شود. در نهایت با کمی زمان دادن و با برش بنر، فرایند چاپ به پایان می‌رسد. فراموش نکنیم که در هر کدام از این مراحل، کارهای تخصصی صورت می‌گیرد و به اطلاعات دقیق نیاز دارد، بنابراین نباید انتظار داشته باشیم که کار اپراتور دستگاه چاپ بنر بسیار راحت باشد و لازم است که اطلاعات تخصصی بالایی داشته باشد.

 

تابلوسازی صابر مرکز چاپ بنر در اصفهان

دیدگاه‌ها 0

*
*

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟
پشتیبانی آنلاین ایتا