تابلو پیکسلی در اصفهان

تابلو پیکسلی در اصفهان

ساخت تابلو پیکسلی اصفهان

تابلو پیکسلی :

با پیشرفت هایی که در زمینه صنایع متعدد حاصل شده است همه مشاغل تحت تاثیر دنیای مدرنیته قرار گرفته اند و طبق متدها و تکنولوژی روز دنیا به سوی پیشرفت و ترقی در حال حرکت هستند . در همه صنایع موجود در دنیای کسب و کار ، وسایل و دستگاه های پیشرفته ای اختراع شده اند که سبب راحتی و تسریع کارها گشته اند . در حوزه تبلیغات و بازاریابی نیز همچون سایر کارها پیشرفت های زیادی حاصل شده و امروزه سعی می شود تبلیغات به طوری در محیط شهری به نمایش گذاشته شود که بتواند یک ارتباط چشمی و بصری با مخاطبان برقرار نموده و توجه آنها را به متن و پیام تبلیغاتی جلب نماید . در حوزه تابلوسازی نیز پیشرفت های زیادی حاصل گشته و امروزه با وجود دستگاه های پیشرفته ای نظیر دستگاه برش لیزری ، دستگاه آبکاری فانتاکروم ، دستگاه چاپ ، دستگاه حک و … امکان ساخت تابلوهای تبلیغاتی متنوعی فراهم گشته است طوریکه مشتریان در انتخاب نوع تابلوی تبلیغاتی دچار سردرگمی می شوند .  تابلوسازی یکی از برترین روش های تبلیغاتی است که مورد استفاده هر نوع صنفی واقع می شود و تقریباً جزء لاینفک در حوزه تبلیغات می باشد . تابلوسازی انواع متعددی دارد که از جمله آنها می توان به ساخت تابلو چلنیوم ، تابلو استیل ، تابلو کامپوزیت ، تابلو ترموود ، تابلو لایت باکس ، تابلو نئون ، تابلو ال ای دی ، تابلو فلکسی ، بنر ، بیلبورد و … اشاره نمود . در این مبحث ما قصد داریم مختصراً در مورد تابلو پیکسلی بحث نماییم .

تابلو پیکسلی  : 
تابلو پیکسلی تابلویی است که توانایی تولید 16 میلیون رنگ را دارد و دارای پیکسل هایی با فاصله های منظم می باشد که این پیکسل ها دارای تکنولوژی پیشرفته ای هستند و قادر به نمایش افکت ها ، انیمیشن ها و متون  به صورت فول کالر می باشند و حاوی برنامه تغییر نور می باشد ، در این تابلو امکان برنامه ریزی برای نور و نحوه نمایش هر یک از حروف به صورت جداگانه فراهم است .
پیکسل چیست ؟ 
تصاویر شامل سه رنگ اصلی آبی ، سبز و قرمز هستند که با ترکیب این سه رنگ می توان رنگ های متفاوتی ایجاد نمود ، تجمع این سه رنگ پیسکل نامیده می شود و هر تصویر از تعداد زیادی پیکسل تشکیل شده است و هر پیکسل حاوی سه ال ای دی به رنگ های سبز ، آبی و قرمز یعنی  RGB می باشد .

انواع تابلوهای پیکسلی :

تابلو چلنیوم

تابلو ال ای دی ثابت

تابلو ال ای دی متحرک

تابلو لایت باکس

تلویزیون شهری

انواع پیکسل ها :

پیکسل مربعی :

یکی از قطعات نورپردازی مدرن که سبب ساخت تابلو پیکسلی می شود پیکسل مربعی می باشد که به صورت فول کالر ساخته می شود و قابلیت پخش فیلم ، انیمیشن و متون تبلیغاتی را دارد و می تواند به عنوان پس زمینه انواع تابلو های تبلیغاتی نظیر تابلو چلنیوم پیکسلی بکار برود علاوه بر آن قابل نصب بر روی نمای کامپوزیت ، چوب ترموود و ورق های فلزی  می باشد .

جنس بدنه پیکسل مربعی :

جنس بدنه از نوع پلی کربنات است برای همین هم مقاومت بالایی در برابر اشعه UV و شرایط نامساعد آب و هوایی دارد و به هیچ عنوان دچار کدری یا تغییر رنگ نمی شود .

تراکم چیدمان پیکسل مربعی :

پیکسل های مربعی در دو مدل SMD و LED قابل عرضه می باشند که دارای ابعادی با قالب 6.5*6.5 با تراکم پیکسلی 8*8 ، 10*10 و 11*11 به صورت کاملا ضد آب قابل پیاده سازی هستند . پیکسل ها دارای بلوک هایی در دو مدل 3 و 4 پیکسل موجود هستند .

مشخصات پیکسل مربعی :

توان مصرفی 0.5 ولتاژ

تراکم ال ای دی 1Pixel DIP با نوع نمایش فول کالر

مدل IP65

دارای طول عمر 80/000H

پیکسل دایره ای :

پیکسل دایره ای نیز به صورت تمام رنگ و در دسته های 50 تایی قابل ارائه می باشند . این پیکسل ها دارای کنترلر های دیجیتالی هستنند که به راحتی می توان آنها را طبق سلیقه و نیاز برنامه ریزی کرد . این پیسکل ها ضد آب بوده و دارای 12 میلی متر قطر می باشند . اگر بخواهید از این پیکسل ها برای ساخت تابلو تبلیغاتی بر روی سطوح مختلف نظیر ام دی اف یا تابلو ترموود و یا پلکسی استفاده کنید می توانید با استفاده از دستگاه برش لیزری یا سی ان سی سوراخ هایی به اندازه 12 میلیمتر ایجاد نموده و پیکسل ها را در آن جای دهید . پیکسل های دایره ای حاوی 4 عدد سیم کنداکتور هستند که عبارتند از سیم مثبت ، سیم منفی ، دیتا و کلاک که از آنها برای اتصال به کنترلر استفاده می شود تا بتوان رنگ و نور منتشر شده از پیکسل ها را تحت کنترل درآورد .

شدت نور پیکسل های دایره ای 1600mcd  است و زاویه دید 120 درجه ای دارند که درجه آنها با توجه به نحوه کارآیی تابلو متغیر می باشد . هر ریسه در پیکسل های دایره ای دارای 50 عدد پیکسل است . در دو سر ریسه کانکتورهای 4 پین قرار دارند که می توانند چندین ریسه را هم وصل کنند . ولتاژ پیکسل های دایره ای 5 ولت است که جریان مصرفی هر پیکسل 40 میلی متر می باشد .

پیکسل  انگشتی :

پیکسل انگشتی از یک ال ای دی سه رنگ هشت میلی متری و یک آی سی فول کالر با بدنه پلاستیکی تشکیل می شود که پلاستیک آن دارای رزین و درجه حفاظتی IP67 می باشد که کاملا ضد آب است . رنگ هایی که توسط این ال ای دی ها منتشر می شود حاوی سه رنگ قرمز ، سبز و آبی است . آی سی های بکار رفته در تابلو پیکسلی انگشتی به راحتی توسط یک کنترلر قابل تنظیم می باشد که امکان بازی و حرکت انیمیشنی رنگ ها را دارد و می توان افکت های انیمیشنی منظمی بر روی این پیکسل ها پیاده سازی نمود . عیب پیکسل انگشتی در این است که به علت تعداد کم پیکسل ها نمی توان تصویرسازی با کیفیتی را بر روی آن پیاده سازی نمود اما اگر در ابعاد بزرگتری ساخته شود و در مکان هایی نظیر نمای ساختمان که حاوی نمای کامپوزیت باشد نصب نمود دارای کیفیت بهتری می باشند البته در تلویزیون شهری نیز بازدهی کیفیت بالاتر است .پیکسل های انگشتی در دسته های 50 تایی به فروش می رسند.

مشخصات پیسکل های انگشتی :

دارای دسته های 50 تایی

دارای سوکت های اتصال دیتا و برق در ابتدا و انتهای ریسه

نکته قابل توجه در هنگام نصب پیکسل انگشتی این است معمولا جنس سیمی که در ساخت این پیکسل ها بکار رفته است از نوع مس خالص نیست لذا به ازای هر 25 پیکسل ، یک سیم برق نصب کنید تا پیکسل ها دچار افت ولتاژ و آسیب نشوند .

نحوه راه اندازی نصب پیکسل های انگشتی :

در این روش تمامی سیم کشی های کار از طریق سوکت انجام می پذیرد . پیکسل هایی که دارای دسته های 50 تایی هستند حاوی یک سوکت دیتای ورودی در محل اولین پیکسل و یک سوکت دیتای خروجی در آخرین پیکسل می باشد و برای اینکه بتوانید پیکسل ها را به کنترلر متصل نمایید لازم است که دیتای ورودی پیکسل ها را به دیتای کنترلر وصل کنید اما اگر در کابل کشی نیاز به کابل با متراژ بالاتر از نیم متر تا پنج متر دارید می بایست از کابل شیلددار آنتنی با تعداد شیلد بالا بهره ببرید در این صورت می بایست سر کابل به دیتا و شیلدر آن به قطب منفی پاور وصل شود اما اگر متراژ بالاتر از 5 متر باشد لازم است از دیتای دوسیمه صنعتی استفاده کنید .

پاور پیکسل های انگشتی :

ولتاژ لازم برای پاور پیکسل انگشتی 5 می باشد یعنی  به ازای هر پیکسل 80 میلی آمپر جریان نیاز است .

کاربردهای پیکسل ال ای دی انگشتی

1)تابلو ال ای دی ثابت انگشتی :

اولین کاربرد پیکسل انگشتی از تابلو ال ای دی ثابت آغاز شد . در ساخت تابلو ال ای ثابت انگشتی ، از پیکسل انگشتی به جای استفاده از ال ای دی های اوال و یا کلاهی بهره می برند . استفاده از این جایگزینی سبب می شود که در هر محیط از تابلو بدون استفاده از لحیم کاری و سیم کشی بتوان 35 ال ای دی را جای داد .

2)تابلو ال ای دی روان انگشتی :

تابلو روان نسبت به تابلو ال ای دی ثابت امکانات بهتری دارد و قادر به نمایش متون ، تصاویر و افکت های انیمیشنی متحرک به صورت فول کالر می باشد اما قیمت تابلو ال ای دی روان نسبت به قیمت تابلو ال ای دی ثابت بالاتر است و قابلیت های بیشتری دارد در این روش نیز پیکسل ها جایگزین ال ای دی ها می شوند .

تلویزیون شهری پیکسلی :

یکی از برترین کاربردهای پیکسل ها در ساخت نمایشگرهای بزرگ با فاصله پیکسلی زیاد می باشد که علاوه بر کاهش هزینه ها ، امکان تصویر سازی با کیفیت بالا را فراهم می سازد . در ساخت تلویزیون شهری پیکسلی اگر پیکسل ها به صورت ماتریسی در واحد طول و عرض جای داده شوند برای کنترل و ایجاد افکت های انیمیشنی متن و نمایش فول کالر آن می بایست از کنترلرهای نرم افزاری استفاده نمود .

تابلو تیوب دیجیتال :

یکی از پیشرفته ترین ابزارها و متدها برای پیاده سازی نورپردازی دیجیتال می باشد . تیوب دیجیتال تمام رنگ یکی از جدیدترین متدهای نورپردازی دیجیتال است که دارای برنامه ریزی می باشند و قابلیت نمایش افکت های زیبا و متنوع به صورت نوشته ، عکس و فیلم را به صورت تمام رنگ دارند و کاملا ضد آب و ضد ضربه هستند و از طریق سوکتهای کاملاً ایزوله به هم متصل می شوند .

کاربردهای تیوب دیجیتال :

نورپردازی نمای ساختمان

تابلو سر در مغازه

تابلو مغازه

شهر بازی ها

مهدکودک ها

تالارهای پذیرایی

پس زمینه انواع تابلوهایی که بر اساس حروف برجسته پیاده سازی می شوند.

دیدگاه‌ها 0

*
*

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟
پشتیبانی آنلاین ایتا